Wie zijn wij?
 
 
Atelier Harmsma is ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby, zoals bij zoveel glazeniers. Na enkele jaren cursussen te hebben gevolgd, zijn wij begonnen met het ontwerpen en uitvoeren van glas-in-lood en Tiffany werkstukken voor de verkoop aan particulieren en bedrijven. Tevens vervaardigen wij sieraden door middel van de HotPot en uiteraard kunnen wij ook oude en beschadigde panelen restaureren.
 
 
Onze ontwerpen zijn geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs en worden geheel op ambachtelijke wijze vervaardigd. Uw woning krijgt een unieke en persoonlijke look als u een fraai glas-in-loodpaneel in het interieur integreert. En niet te vergeten, een blijvende meerwaarde!! Een glas-in-lood paneel voegt een verrassend accent toe en mede door de fraaie lichtinval krijgt de ruimte een geheel eigen karakter. De panelen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als voorzetraam en als deurpaneel of bovenlicht. Op aanvraag kunnen wij uw paneel ook in isolatieglas laten zetten.
 
 
Verder ontwerpen wij panelen en dergelijke voor bedrijven, die deze bijvoorbeeld in de hal of bij de receptie ten toon stellen. Een mooi paneel maakt een blijvende indruk op uw klanten, terwijl het toch voor u als bedrijf een relatief kleine, eenmalige investering is.
 
 
Sinds enige tijd houden wij ons ook bezig met brandschilderen en fusing.
Door middel van brandschilderen kunnen de meest prachtige panelen worden geschilderd met metaaloxides, die in het glas ingebrand worden. Denk bijvoorbeeld aan een fraai portret van uw huisdier(en).
Fusing wordt gebruikt voor het aan elkaar smelten van stukken glas. Zo ontstaan bijvoorbeeld mooie schalen.