Een persoonlijk grafmonument, waarbij u als nabestaande een grote eigen inbreng hebt. Bestaat er iets mooiers om uw dierbare te herinneren?

 

In de ontwerpfase werken wij nauw met u samen om uw wensen en eventueel door u ingebrachte elementen om te zetten in een op maat gemaakt ontwerp.

 

Glas kan op veel manieren bewerkt worden, bijvoorbeeld door middel van brandschilderen, fusen, zandstralen of in loodprofielen zetten. Letters en afbeeldingen krijgen door zandstralen op glas een mooi en tijdloos karakter. Het gebruik van kleur kan uw monument een heldere uitstraling geven. Om kleur aan te brengen maken wij gebruik van diverse technieken.

 

Kortom, tijdens deze ontwerpfase worden uw wensen omgezet in een voor uw budget passend ontwerp.

 

Na de ontwerpfase en na ontvangst van uw goedkeuring van het definitieve ontwerp, gaan wij aan de slag  met het bestellen van de benodigde materialen. Deze materialen zijn allemaal van een hoogwaardige kwaliteit en zijn uiteraard weersbestendig. Zodra alle materialen bij ons atelier zijn binnengekomen, begint het creatieve proces van vervaardigen en bewerken van het glasmonument. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden, o.a. door middel van foto’s, van de voortgang van het proces. Als laatste onderdeel volgt een respectvolle plaatsing van het monument.

 

Een mooi grafmonument hoeft niet duur te zijn. Atelier Harmsma kan een eenvoudig ontwerp voor u maken vanaf ca. 1.750,--. Hierin inbegrepen zijn ook het ontwerpen en het plaatsen. Uiteraard zijn wij ook in staat complexere monumenten te vervaardigen, waarbij meerdere glasbewerkingstechnieken en bijzondere materialen, zoals bijvoorbeeld rvs of graniet, worden toegepast.

 

Belangrijker dan de prijs is dat u een monument krijgt waarin uw wensen en ideeën zijn verwerkt en waarbij u rust voelt als u aan het graf van uw dierbare staat.

 

Wilt u meer informatie of eens een (vrijblijvend) gesprek met ons voeren over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

 

 

 

 
 
Afbeelding invoegen       Afbeelding invoegen