Workshop Glasfusing 

 

 

Tijdens deze workshop, die 3 tot 4 uur duurt, leert u onder andere welke glassoorten met elkaar versmolten kunnen worden, op welke temperaturen je kunt stoken, welke materialen ingesloten kunnen worden en nog veel meer. Op een ovenplaat kunt u uw eigen paneeltje of schaal samenstellen met behulp van frits, confetti, stringers en diverse soorten glas. Deze glasonderdelen worden dan in de oven aan elkaar gefused en, indien u kiest voor een bord of schaal, vervolgens in de vorm van de mal "geslumpt". Een leuk idee voor bijvoorbeeld een heel persoonlijk huwelijkscadeau of Kerstcadeau.

 

De kosten van de workshop zijn € 110,00 per persoon. Genoemde prijs is inclusief koffie/thee, gebruik van gereedschappen, glas en andere benodigdheden en de eerste stookgang. Voor een paneeltje is in de regel slechts één stookgang nodig. Indien u kiest voor een schaal of bord, dan kunnen meer stookgangen nodig zijn. De extra kosten zijn dan € 50,00 per stookgang.

 

Aan het einde van de workshop hebt u een kijkje kunnen nemen in de keuken van het glasfusing en neemt u een leuk aandenken of cadeau mee naar huis.

 
 
 
Terug naar het overzicht